Behandling, fjernelse og korrektion af indgroet tånegle

Ubehagstilstanden når man går og bærer sko kan skyldes en særlig sygdom – oniocryptose. Hvis man udelader medicinsk terminologi, er det en indgroet negleplade, der medfører håndgribelig smerte og kan medføre sundhedsproblemer i fremtiden. Hvad omfatter forebyggelsen af denne sygdom, samt hvordan man behandler en indgroet tånegl, vores artikel fortæller dig.

Diagnose og årsager til sygdommen

En indgroet tånegl bliver en årsag til alvorligt ubehag og smerte, men alligevel kommer de fleste patienter til en læge med et allerede løbende stadium, når den eneste post kan være kirurgisk under lokalbedøvelse.

Dette skyldes primært de karakteristiske manifestationer af denne sygdom, når visuelt synes neglen at være helt normal. Oftest vokser neglen på tommelfingeren og lillefingeren. Under forskellige risikofaktorer kan betragtes som den mest almindelige.

Årsager til oniocryptose:

Forkert hygiejnisk pleje. Selv gør en pedicure, du skal overholde nogle regler. Før proceduren er det tilrådeligt at dampe ud benene, så sømpladen bliver mere smidig og blød. Skærede negle skal være i form af en halvmåne. For at gøre dette skal du bruge skarpe nagelsaks med en afrundet kant. Efter trimning bliver kanten omhyggeligt behandlet med en sømfil. Omhyggelig opmærksomhed på hygiejne vil bidrage til at undgå dette problem.
Svampeinfektioner bidrager også til denne tilstand. I denne sygdom fortykkes neglepladen og kan ændre retningen af ​​vækst, skære under huden. Hvis du bemærker at neglene begyndte at blive gule, og overfladen bliver ujævn og ujævn, skal du straks kontakte en specialist.
Post-traumatisk tilstand kan udgøre problemet med indgroet søm. Hvis du havde skader og blå mærker på foden, kan negle deformation forekomme, og som følge heraf vokser den under huden.

Arvelig faktor. Hvis din familie ofte lider af dette problem, er du også mere tilbøjelige til at komme på tværs af det. For at undgå dette er det nødvendigt at være opmærksom på selv de mest mindre symptomer og søge hjælp i tide. Moderne behandlingsmetoder hjælper særligt godt.
Eksterne årsager er forkert pleje, når det korrekte hygiejneniveau ikke opretholdes, kan snavs akkumuleret under neglene forårsage ukorrekt vækst og deformation. At bære en smal ubehagelig sko bidrager også til manifestationen af ​​et sådant problem. Dette gælder især for smalle sko på en stor hæl, når hele belastningen falder på kanten af ​​foden. I sådanne sko kan et indgroet søm ikke blot ses på tommelfingeren, men også i resten.
Platte fødder og nogle anatomiske abnormiteter i dannelsen af ​​foden kan forårsage sådanne forhold. Den eneste vej ud er at være opmærksom på dit helbred og rettidig pleje, kvalificeret pedicure og korrektion af eksterne faktorer.

Efter trimning af det indgroede stykke dampet negle er det tilrådeligt at overvåge den yderligere vækst af pladen. Hvis der opdages en gentagelse af sådanne situationer, kan der anvendes et sterilt bomulds flagellum, som passer under neglen på kontaktpunktet med neglelaget. Dette vil hjælpe med at korrigere vækst og forhindre gentagelse. Bomuldsuld skal udskiftes regelmæssigt.

Et godt værktøj kan betragtes som et friskt blad af aloe, der er tæt fastgjort til benet og sikret med en bandage. Efter at have lavet en sådan kompress for natten, om morgenen kan du nemt slippe af med den indgroede del af neglen.

Vil du have noget interessant?

Maskens hær kommer ud af dig, papillomaerne tørre allerede om morgenen, hvis du drikker 3 ml om natten … Maskens hær kommer ud af dig, papillomaerne tørrer om morgenen, hvis du drikker 3 ml om natten …
Så tabt i Rusland! Opskriften er simpel at grimme. -25 kg om måneden mindst! Så tabt i Rusland! Opskriften er simpel at grimme. -25 kg om måneden mindst!
Papillomer falder af om morgenen, parasitterne giver dig en sværm! Om natten spis 60 gram … Papillomas falder af om morgenen, vil parasitterne komme ud af dig med en sværm! Om natten spis 60 gram …
Til disse formål kan du bruge hjemmelavet smør, kun som en dressing er bedre at bruge et ikke-hygroskopisk materiale, f.eks. Polyethylen eller gummihåndtag.

Til fjernelse af inflammatorisk proces, ledsaget af purulent udledning, er det bedre at bruge Vishnevsky salve.

En steril dressing med dette middel påføres natten over eller ændres mindst tre gange om dagen. Efter en kort behandling kan du nemt fjerne en del af neglen og fortsætte med yderligere behandling.

Hjem retsmidler er en glimrende mulighed for en uhørt sygdom i de indledende faser, men i mangel af en effektiv effektivitet er det stadig nødvendigt at vende sig til den officielle medicin. Her kan du vælge mellem flere effektive og hurtige metoder til at løse problemet.