Ikke kategoriseret

Grundlæggende principper for effektiv behandling af bronchial astma

15. august 2018

Astma og tilgangen til effektiv behandling

Traditionelt er astma betragtes som en alvorlig invaliderende sygdom, som før eller senere fører til en trist afslutning. Så lægerne har sat sig et meget beskedent mål: at fjerne en forværring (ofte på hospitalet), og, i bedste fald, at udnævne kakuyu- den understøttende behandling, som gør det muligt at holde patienten fra et andet hospital og samtidig begrænse det overalt: i fødevarer, i det sociale og arbejdsaktivitet.

Nej, nej, og endnu en gang nej! Tro ikke på nogen, der vil tegne dig et sådant perspektiv.
Vores patienter føre fuld aktivt liv, dyrke sport, hvis du ønsker det, ikke noget selv ikke begrænset og i øvrigt aldrig indlagt og ikke forårsager “førstehjælp”.
For at opnå dette giver vores nyeste immunologiske program os mulighed for at identificere og eliminere de sande årsager til astma.
Historie af behandling af bronchial astma

Moderne metoder til behandling af bronchial astma er signifikant forskellige fra dem, der blev brugt nogle fem årtier siden. På mindre end 70 år, har vi flyttet fra en ikke-selektiv anvendelse af bronchodilatorer, indtages eller inhaleres gennem en voluminøs enhed til nye symptomatiske og profylaktiske metoder til terapi under anvendelse af inhalatorer handy. terapier opstået i det 21. århundrede, kan opnå dette niveau af astma kontrol, og som ikke kunne forestille sig læger før 1960 .. Og begrebet astmakontrol blev formuleret kun i de sidste 25 år.

Disse ændringer blev muliggjort af fremskridt i forståelsen af, at der er astma og udvikling af nye teknologier til behandling, som kan kaldes en revolution i behandlingen af ​​astma. Men som i andre medicinske områder sker ændringer i terapi af bronchial astma langsomt i reel klinisk praksis. Det tager tid for nye ideer og tilgange til behandling er gået fra kliniske forsøg i daglig praksis og lagde grunden til yderligere undersøgelser af astma.

Denne periode i behandlingen af ​​astma kommer midt voksende udbredelse og, indtil for nylig, en stigning i dødeligheden af ​​astma. Mange læger er på vagt over for at indføre ændringer, især praktiserende læger, hvor størstedelen af ​​behandlede patienter med bronkial astma. Derfor er det ikke så nemt at introducere resultaterne af videnskabelig forskning i klinisk praksis.

I 1956 blev der til behandling af astma skabt den første målte aerosol inhalator – Medihaler. Denne begivenhed var en revolution i leveringen af ​​astma medicin direkte ind i lungerne som løftestang til at arbejde videre inhalationsanordninger til behandling af astma, hvor tørpulverinhalatorer er blevet udviklet og senere – aerosolinhalatorer indeholdende gas freon.
Den overraskende opdagelse var fremstillingen af ​​natriumcromoglycat og i 1965, af en ny Intal medikament til behandling af astma, det vigtigste træk var at reducere reaktiviteten af ​​luftvejene som svar på inhalerede allergener.

Denne opdagelse viste, at kontrollen af ​​bronchial astma ikke er begrænset til anvendelse af bronkodilatatorer. Ideen opstod om muligheden for at kontrollere inflammation, hvilket er årsagen til udviklingen af ​​bronchial astma.
I 1969 kom den første selektivt at betjene bronchodilator salbutamol (Ventolin), lindre astmaanfald.

Hvad hærder vi?

– Først og fremmest bronkial astma. Især vil jeg gerne fremhæve en smitsom – allergisk (ikke-atopisk) form for astma, som allergister traditionelt klare værste, og vi giver de højeste resultater på grund af et unikt immunologisk program.
– Allergisk rhinitis hele året rundt, hvor allergikere på ethvert andet sted tegner meget dystre perspektiver.
– Andre allergiske sygdomme: tilbagevendende hævelse af Quincke, kronisk tilbagevendende urticaria, atopisk dermatitis, sæsonbestemt allergi (sæsonbestemt pollinose).

Derudover har Dr. Yezhov udviklet sit eget unikke behandlingsprogram for patienter med immunodeficiencystilstande.

For hvem udvikles disse programmer?

Hvis:
1. Du bemærker, at du bliver mere tilbøjelig til at få respiratoriske virusinfektioner;
2. Ordet kronisk blev tilsat til navnet på en sygdom (hr. Bronchitis, hr.adenixit, hr.colitis, hr.pieloneephritis osv.);
3. Du har træthed, svaghed, sløvhed, ustabil følelsesmæssig baggrund. Hurtigt blive træt, efter arbejde er der ikke nok styrke til at dyrke sport, kreativitet, kommunikation med venner, hjem, familie (det såkaldte syndrom af kronisk træthed);
4. Herpesinfektion blev ofte forværret.
Alle disse er tegn på kronisk forgiftning, underliggende immunodeficiency tilstande og en undskyldning for at komme til receptionen.
Særlige programmer for kvinder:
1. Du planlægger en graviditet og vil have det til at løbe glat uden toksik, så du kan give det udviklende foster alt, hvad der kræves, og uden at miste dit eget helbred;
2. Du har allerede født, manden ønsker et andet barn, og du har ikke styrken og den første.
Husk, graviditet er en fysiologisk tilstand, men meget dyrt. Desuden slutter alt ikke med graviditet: Der vil være yderligere leverancer, amning, søvnløse nætter mv. Og det betyder ikke, at der ikke kan gøres noget ved dette. Tværtimod kan en kvinde, behøver og virkelig hjælpe.

Du har gennemgået en radikal operation, kemoterapi eller strålebehandling til malign dannelse. Onkologer frigjorde dig med ordene “Du er sund”. Og du har ikke styrken til at leve. Og dette kan og bør rettes.
Du er sund, munter og munter. Og du vil altid have det sådan. Kom nu! Som kineserne siger, skal du begynde at tage sig af dit helbred, når du stadig har noget at beholde. Desuden er forebyggende foranstaltninger altid meget nemmere og mere effektive end behandling.